SCROLL DOWN

WELCOME TO LUCHIEN, ART & GRAPHICS

ART

 

LuChien heeft 2 passies, grafische vormgeving en schilderen. LuChien kan daar niet tussen kiezen vandaar dat daar ook geen keuze in is gemaakt en doe we het gewoon beide.

Gewoon omdat het kan : )

WERK IN OPDRACHT

 

Werken in opdracht zijn personal specials bijvoorbeeld voor uw huwelijksjubileum, voor de ontvangsthal van uw kantoor, of een aparte hoek in uw huiskamer.

WERKWIJZE

 

Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we kijken wat u wensen zijn. Graag heb ik een goede indruk van waar het schilderij komt te hangen. Wat is de sfeer die het schilderij moet uitstralen. Als ik voldoende informatie heb ga mijn eerste schets maken. Na de feedback pas ik het ontwerp aan en ga aan de slag.

TECHNIEK

 

LuChien Art schildert op verschillende  ondergronden, zoals een canvas, linen of een groot houten paneel.

Het liefste worden tweedehands materialen gebruikt om daar al een bepaalde sfeer mee te creëren, zoals gebruikt hout, oude schilderij lijsten, tasjes, dienbladen etc. Als ik iets moois zie krijg ik daar al vaak meteen een creatief idee bij.

LuChien gebruikt acryl verf in combinatie met prints, papier, behang, stof, spuitbus. Regelmatig wordt er ook op de computer gewerkt om met grafische vormgeving bijzondere elementen in het schilderij te creëren.

 

Niets is te gek!

KUNST & BEDRIJF

 

Een schilderij van LuChien draagt bij aan uw bedrijfsimago. Het geeft extra attentiewaarde en verbeterd de werksfeer. Daarbij communiceert u met kunst de visie en identiteit van uw organisatie. Wij beloven u te verrassen met een flinke dosis creativiteit.

Heeft u een speciale wens? Wilt u een keer kennismaken? Ik hoor graag iets van u!

info@luchien.com / 06-52352965

Logo Luchien, Art & Graphics. Reclamebureau Geldrop,

CONTACT

 

INFORMATIE

Meer weten? Eens afspreken? Een offerte aanvragen? Laat gerust iets weten.

LuChien, Art & Graphics

Parallelweg 13

5664 AC, in Geldrop

The Netherlands

+31 (0)6 52352965

info@luchien.com

www.luchien.com

K.v.K. Eindhoven nr.  :  61528226

BTW nr.  :  NL 142899264B01

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

IBAN nr.  :  NL63 RABO 0195 2543 92

ART

RESTAURANT HEERENHUYS23

 

Het laatste kunst project van LuChien  was voor restaurant Heerenhuys23 in Geldrop. In het restaurant gedeelte staat nu een op-maat-gemaakt schilderij met persoonlijke elementen. Hoe langer je er naar kijkt hoe meer je ziet. Zo hebben al de Heeren op het schilderij een stropdas, zoals in het logo. In de kleding komen elementen terug die ook in de huisstijl worden gebruikt en heeft 1 heer een hoed op in de vorm van het Heerenhuys.

Als je goed kijkt zie je steeds meer kleine details...

 

 

Afmetingen : 225 x 190 cm

Techniek : Mixed Media

© 2016 Luchien Art & Graphics